Kahvaltı

Kapya biber ve salatalık ile uyumuyla leziz bruschettamızın içeriğindeki domateste bulunan likopen, kalp ve damarlar için kritik önemi bulunan antioksidan desteğini sağlar.

Domatesli Bruschetta, Kapya Biber, Salatalık Dilimleri, Tere

Kapya biber ve salatalık ile uyumuyla leziz bruschettamızın içeriğindeki domateste bulunan likopen, kalp ve damarlar için kritik önemi bulunan antioksidan desteğini sağlar.

1.Ara Öğün

Çilek, kan şekerini korkulduğu gibi yükseltmez ve lifli yapısı sayesinde uzun süre tokluk hissi verir.

Çilek

Çilek, kan şekerini korkulduğu gibi yükseltmez ve lifli yapısı sayesinde uzun süre tokluk hissi verir.

Öğlen Yemeği

Lübnan mutfağının en bilinen bulgurlu salatasıdır olan tabule, tabbouleh ya da tabbule olarak da bilinir. Özgün tadıyla tipik bir Akdeniz-Ortadoğu mutfağı sentezi olan bu salata, kadınbudu köfte, brokoli ve havuç haşlama ile servis edilir.

Fırında Kadınbudu Köfte, Tabbule Salatası, Brokoli ve Havuç Haşlama

Lübnan mutfağının en bilinen bulgurlu salatasıdır olan tabule, tabbouleh ya da tabbule olarak da bilinir. Özgün tadıyla tipik bir Akdeniz-Ortadoğu mutfağı sentezi olan bu salata, kadınbudu köfte, brokoli ve havuç haşlama ile servis edilir.

2.Ara Öğün

Patlıcan düşük kalorili ve yüksek lifli bir besin olması nedeniyle diyet için vazgeçilmez bir sebzedir. Güzel sunumuyla patlıcan pizzayla sağlıklı ve keyifli bir ara öğün sizin bekliyor.

Patlıcan Pizza

Patlıcan düşük kalorili ve yüksek lifli bir besin olması nedeniyle diyet için vazgeçilmez bir sebzedir. Güzel sunumuyla patlıcan pizzayla sağlıklı ve keyifli bir ara öğün sizin bekliyor.

Akşam Yemeği

Ispanak sosu ile uyum içerisinde olan bir İtalyan lezzeti tagliatelleniz, kremalı domates çorbası ve keten tohumlu portakallı maskolin salata ile servis edilir.

Ispanaklı Tagliatelle, Keten Tohumlu Portakallı Maskolin Salata, Kremalı Domates Çorbası

Ispanak sosu ile uyum içerisinde olan bir İtalyan lezzeti tagliatelleniz, kremalı domates çorbası ve keten tohumlu portakallı maskolin salata ile servis edilir.

Örnek Menü Sonraki Öğün
Örnek Menü Önceki Öğün
Fedbox Logo

Fedbox yoğun isteğiniz üzerine SİLİVRİ’de

%10 İNDİRİM
20 TAM GÜNLÜK PAKETLERDE


İndirimden faydalanmak için AŞK14 kodu
ile online alım yapabilir yada
212 288 02 12 numaralı
müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Son gün: 14.02.2018

HEMEN BİLGİ AL
HEMEN SİPARİŞ VER
İşlem Durum Simge - Process Status Icon
Popup Close
Fedbox Logo

Kullanıcı Adınız:


Şifreniz:

Giriş Yap

Şifremi Unuttum

E-Posta Adresiniz:


           


GİRİŞ YAPINIZ

Kullanıcı Adınız:


Şifreniz:

Giriş Yap

Şifremi Unuttum

E-Posta Adresiniz:


Yerinde Üretim Yemek Hizmeti Nasıl Gerçekleşir





Modern yaşam koşullarında pek çok işletme, asıl faaliyet alanları dışında yer alan ihtiyaçlarını farklı uzman kuruluşlar vasıtasıyla karşılamaktadır. Yerinde üretim yemek hizmeti de bu noktada devreye gider. Hem kaliteli hizmet hem de kaynakların daha verimli kullanılması adına oldukça etkili olan bu yöntem sayesinde kurumlar dikkatlerini asıl faaliyetleri üzerine yoğunlaştırır. Bu sayede rekabet piyasasındaki yerlerini kuvvetlendirmiş olurlar. Dolayısıyla yerinde yemek üretimi hizmeti pek çok işletmenin öncelikli tercihleri arasındadır.

Çok fazla personel çalıştıran kurumlar hem personel sayısı hem de nitelikli öğünler için yerinde üretim yemek hizmeti kolaylığını seçer. Bu hizmeti alma noktasında yemek üretimi için uygun bir alanın tahsis edilebilmesi yeterlidir. Şirketler yemeği kendileri üretmek yerine, profesyonel bir firmanın gelip yemeği kendi yerinde üretmesini tercih eder. Bu hizmet türünün maliyet, istikrar, kalite, hijyen ve süreklilik gibi pek çok olumlu tarafı mevcuttur.

Yerinde Üretim Yemek Hizmetinde Mekanın Önemi

Yerinde üretim yemek hizmeti için, işletmenin mevcut mutfağı beklentilere uygun şekilde olmalıdır. Bu düzeyde olan mutfaklar için öncelikle alan büyük bir titizlikle incelenir. Eksikler belirlenir ve eksiklerin nasıl giderileceği konusunda karşılıklı görüşülür. Eksikler giderildikten sonra yerinde yemek hizmeti hızlı bir şekilde başlamış olur.

Hizmet verilecek firmanın mutfağı yerinde yemek üretimine uygun olmalıdır. Bu sayede yemekler, alanında uzman personeller tarafından kalori ve besin değerleri dikkate alınarak titizlikle hazırlanır. Ham madde girişi, pişirme aşaması, saklama ve diğer tüm koşullar uzman kişiler tarafından kontrolden geçirilir. Firmanın talepleri doğrultusunda özel menüler de hazırlanabilir.

Yerinde Üretim Yemek Hizmeti Avantajları

  • Okullar ve firmalar gibi insan topluluklarının yoğun olduğu yerlerde tercih edilebilir. Bu sayede zamandan tasarruf sağlar. Kısa sürede pek çok kişiye yemek üretimi sunulur.
  • Yemekhane veya kafeterya gibi toplu yemek tüketimi olan alanlarda insan iletişimleri artar. Bu da motivasyona doğrudan etki eder.
  • Bu sistemde tüm yemekler, müşterinin kendi mutfağında üretilir ve sunuma hazırlanır. Yemek menüleri ise aylık olarak tamamen müşterinin taleplerine göre şekillendirilir.
  • Yerinde üretim yemek hizmeti sunan firmalar menü planlaması, üretim, mutfak düzeni, hijyen ve temizlik, personel eğitimi, yemek servisi ve sağlık kontrolü gibi tüm önemli aşamaları üstlenir.
  • Bu sistem, süreklilik sağlar. Böylece firmalar ya da kurumlar kendi zamanlarını bütünüyle kendi iş sahalarına yönlendirebilir.

Yerinde üretim yemek hizmeti ve çok daha fazlası için Fedbox'ın nitelikli ve lezzetli seçeneklerine göz atın...

 






sağlıklı

mutlu

zinde

enerjik

BİZİ TAKİP EDİN


Fedbox kampanyalar, tarifleri ve bilgilendirmeleri kaçırmamak için eposta listemize üye olabilirsiniz.




Gönder


© 2019 Fedbox. Tüm Hakları Saklıdır..